De telescopen zijn zeer gebruiksvriendelijk en ook zeer geschikt voor de starters. Het is mogelijk om ze met je tablet of smartphone te bedienen. Klinkt wel stoer. De telescopen zijn zelfs voorzien van Wifi.

Het is mogelijk om ze zo verbinding te laten maken met je tablet of smartphone. HIerna kun je ze via een App bedienen. De app lijnt de telescoop uit en dan kun je op zoek gaan naar het gewenste object. Het grote kijkplezier kan beginnen!

Ook voor beginners

Eigenlijk is het perfect voor beginners. Het opzetten is heel gemakkelijk en je hebt eigenlijk geen gereedschap nodig. Er zijn een viertal verschillende optiek systemen waar je uit kunt kiezen. Het is zo gemakkelijk om de juiste sterren te vinden.

Slim sterren kijken

Het is nu mogelijk om dus op een slimme manier sterren te zoeken en te vinden. Het sterrenkijken wordt zo minder frustrerend en veel aangenamer. Het is prettig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. We weten zeker, dat ook jij volop kunt genieten van de verschillende mogelijkheden van een smart telescoop. Wanneer je een beetje technisch bent aangelegd dan zal het beheersen van de App geen enkel probleem zijn. Het maakt het eigenlijk allemaal nog een stuk leuker, gemakkelijker en mooier om te doen. Natuurlijk is het wel belangrijk om uiteindelijk de sterren ook allemaal te bekijken.

Wanneer je voor een smart telescoop kiest wensen we je veel plezier toe.